Velkommen til Kirkedal Dyre Terapi

HVAD ER KRANIO SAKRAL TERAPI:

Kranio sakral terapi er en meget blid terapi.

Kranio-Sakral er et fantastisk værktøj til både mennesker og dyr til, at løsne op for spændinger i kroppen. Alt for mange spændinger i muskler eller skævheder i skelettet kan forstyrre centralnervesystemet. 

Det kranio sakrale system består af;

Kranio-Sakral Terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer og har hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet og har dermed en effekt på hele kroppen.

Kranio-Sakral Terapi genopretter skævheder og løsner de spændinger, som belaster centralnervesystemet og dermed kroppens funktioner. Kst består af en række specielle teknikker og tryk af få gram bestemte steder på Kranio-Sakral systemet.

Kranio-Sakral systemet er kraniet, rygsøjlen, korsbenet, halebenet og centralnervesystemet (hjernen, rygmarven, rygmarvsnerverne og rygmarvsvæske).

Hvad kan kranio sakral terapi afhjælpe:  

Forskellige problemer med hele bevægeapparatet, F.eks muskel spændinger, skæv kæbe, nakkestivhed, øm ryg eller bækken, Ondt i skuldre og ryg. Gjordkrampe, Nakkestivhed, problemer med fordøjelsen. Nervøsitet, forkert adfærd, Dårligt blodomløb, Manglende koncentration og smerter generelt og mange flere mulige problematikker. Vi kender, allesammen den der med, at der er noget der ikke er helt godt. Og at det er svært at sætte en finger på hvad der er galt med ens hund eller hest. Der kan KST i mange tilfælde, komme ind og afhjælpe de forskellige problematikker der kan være. 

Dyrenes repons på behandlingen er som regel altid meget positiv. ;)