Velkommen til Kirkedal Dyre Terapi

Starten

Jeg har haft med heste, at gøre næsten hele mit liv. Min bedstefar Volmer Kristensen var hestemanden i vores familie hvilket har inspireret mig og mine søskende.

Da jeg var 6 år blev jeg smidt på ryggen af min søsters første hest Moster Ditte. Fra det øjeblik af var jeg solgt. Herefter i mange år var hesten og dyr generelt en stor del af mit liv. I 1999 kom jeg desværre slemt til skade med min ryg og var nødt til at forlade hestelivet i en lang årrække.

Efter en del år med mange problemer stifter jeg bekendtskab med Kranio-Sakral Terapeut Lars Kjeldal som hjælper mig tilbage til en tålelig tilværelse.


 


Lige nu

I dag er jeg vendt tilbage til hestelivet og har et par islændere på min gård i Mollerup, hvor jeg nyder tilværelsen med min samlever Lars. Udover det har jeg 3 børn, Emil, Elisa og Mia.

Hesten er et fantastisk dyr på mange måder. Samværet med heste giver ro, glæde og mange aha-oplevelser. Ridning er god motion både for, genoptræning styrketræning og balance. Derudover er det virkelig godt for diverse udfordringer og/eller skader. Men vores heste døjer jo også med udfordringer, I mange tilfælde pga. af os mennesker. Vores fysiske, psykiske problemer påfører vi tit vores heste og hunde uden at vide det..Der kommer bl.a. Kranio-Sakral Terapien ind, da man her med blid behandling kan få rettet op på mange ting, både på mennesker såvel som dyr.